Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Sollentuna

10 - 1200 m2 kontorshotell i Sollentuna att hyra

Flexibel arbetsplats i Regus Rotsunda

Ge dina senaste idéer skjuts till nästa nivå på en flexibel arbetsplats i hjärtat av Sollentuna, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Upptäck ett utmärkt läge där du kan växa ditt företag och knyta kontakter över olika branscher i hjärtat av denna livliga kommun, med sitt blomstrande nätverk av små och medelstora företag.

Ta så mycket plats du behöver på en hel våning med nyrenoverad kontor. Håll dina säljsnack och gruppsamarbeten i våra utrustade konferensrum och träffa nya drivna personer i det gemensamma utrymmet med öppen planlösning. När du behöver en paus är det bara att kliva ut, eller bege dig upp till takterrassen där du kan njuta av lummiga, grönskande utsikter.

På Regus Stockholm, Rotsunda, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutrymme vid katastrofåterställning och dagkontor – med åtkomst när du vill.

Coworking: Våra coworkingutrymmen är utformade med samarbete i åtanke och är helt färdigställda med alla extradetaljer. Boka ett dedikerat skrivbord eller kom på drop in och utforska vårt hotdesking-alternativ. Öppna din verksamhet för nya möjligheter.

Konferensrum: Våra konferensrum erbjuder den perfekta miljön för ditt nästa säljsnack, intervju eller workshop. I rummen ingår den senaste tekniken, ett vänligt ...