Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Täby

375 m2 butik, kontor i Täby att hyra

Butiks-/kontorslokal i Täby uthyres

Lokalen, som tidigare använts som butik men som kan anpassas till kontor, är belägen i markplan med egen ingång från fastighetens kortsida, möjlighet till skyltplats synlig från Roslagsbanan och Stora marknadsvägen finns. Lokalen är nyligen renoverad och är i gott skick.

Lokalen nås från markplan med egen ingång, rakt framför entrén finns plats för en reception, butikslokalen har en öppen planlösning. Längst in till vänster i lokalen finns ett förråd och vägg i vägg med förrådet finns ett rum med soffhörna, kök, toalett med bastu och dusch och omklädningsrum. Det finns även möjlighet till en kontorsdel i detta rum.

Längst in till höger i lokalen finns ett till förråd och ytterligare en toalett. Allra längst in i lokalen finns en utgång till trapphuset.

I fastigheten finns 18 hyresgäster. Fastigheten ligger på Kemistvägen, vilket är ett område där det finns många företag. På en promenad på 15 minuter tar du dig till Täby Centrum.

Hyra av parkeringsplatser är möjligt. Det finns även besöksparkeringar med P-skiva tillgängligt.