Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Västerort

412 m2 kontor i Västerort att hyra

Lunda företagspark - Kontor med bra läge!

Lunda företagspark - Kontor med bra läge!

Totalrenoverat fräscht kontor

Beskrivning

Nyrenoverat kontor i hjärtat av Lunda företagspark! Luftigt och ljust kontor med generös takhöjd. Tillträde från årsskiftet 2024. Bara att flytta in - Måste ses! Lager i fastigheten kan ordnas om så önskas.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ungefär 15 minuters gång till Spånga station. Gratis parkering finns på gatan utanför och om garageplats önskas finns det att hyra i fastighetens parkeringsgarage.

Service

I fastigheten finns en nyrenoverad resturang och ett nyrenoverat gym.

Parkering

Gratis parkering på gatan utanför (Domnarvsgatan). Garageplatser kan hyras och även laddplatser.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Lokalen är placerad i en fastighet belägen mitt i Lunda företagspark, ett växande område med en stor variation av olika företag och verksamheter. I närområdet finns ett bra utbud av olika restaranger som erbjuder varierande lunc...