Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Jönköping

Modellfoto

Upptäck olika arbetsstilar för att arbeta på ditt sätt i Regus JÖNKÖPING, Östra Storgatan

Placera ditt företag i en kontorslokal i södra Sverige, på Östra Storgatan som är en huvudgata i populära Jönköping. Bo och arbeta i den stora sjönära staden med ditt kontor bara ett kvarter från sjön Vättern. Utvidga ditt företag i en stad med oberoende företag med detaljhandel och gästfrihet som frodas i området. Njut av en lunch i närheten av Rosegarden eller STUK café och besök de lokala butikerna runt sjön vid ditt kontor och Atollen shoppingcenter 350 meter bort. Dra nytta av kontorsutrymmen med obegränsad kontraktslängd som kan utökas i takt med att ditt företag växer.

Börja jobba från Östra Storgatan, en huvudgata på ett attraktivt torg, perfekt för besökande kunder. Bjud in gästerna till en entrée med en modern reception för att hälsa dem välkomna. Välj privata kontor eller delade coworking-utrymmen att arbeta från och njut av omedelbar affärs-WiFi och personlig support på plats. Presentera och framför idéer från professionella mötesrum med bredbilds-TV och videokonferensteknik. Koppla av med kollegor i avslappnade pausutrymmen med bekväma sittplatser och välutrustade kök för att förbereda din lunch. Efter jobbet, gå in till Jönköpings centrum, bara 1 km bort för fantastiska restauranger och utsikt över Vättern.

På Regus JÖNKÖPING, Östra Storgatan, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från för...