Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Sollentuna

53 m2 kontor, kontorshotell i Sollentuna att hyra

Ljust och trevligt kontor. Strategiskt kontorsläge med utmärkt närhet till Stockholm City, Kista och Arlanda.

Ljust och mycket trivsamt kontorsrum om 53 kvm uppdelat på tre rum. Två separata mindre kontorsrum och ett stort mötesrum. 2-6 arbetsplaster kan kontorsrummet rymma. Luftkonditionering och fjärrkyla för din komfort. Tillgång till konferensrum, bemannad reception, kafeteria med fri tillgång till kaffe och te, postbox, parkering, kopiatorstjänster, vaktmästeri, bredband med egen ip adress och städning. Ni har tillgång till Kontorshotellet 24 timmar om dygnet. Handikappstillgängliga lokaler. Elladdstople med två uttag. Lånecyklar.

Unika kommunikationsmöjligheter med pendeltåg. Du tar dig med 5 min promenad till pendeltågsstation, därifrån med tåg 13 min in till Stockholm City eller 20 min i andra riktningen direkt in till Arlanda Flygplats Terminaler. Utmärkta kommunikationer med bil med närhet till E4. Parkeringsplats finns att hyra vid fastigheten.

Välkommen att boka tid för visning!