Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Sollentuna

606 m2 kontor i Sollentuna att hyra

Rotebro hälso- och vård centrum söker en ny hyresgäst.

Rotebro hälso- och vård centrum söker en ny hyresgäst.

Representativt kontor nära till pendeltåg

Beskrivning

Lokalen ligger högst upp i fastigheten. Planlösningen är rumsindelad och har ett trevligt och generöst pentry samt en egen altan. I markplan finner du ett gym, apotek och Hörselklinik. På andra våningen ligger Solletnunas största vårdcentral med öppen förskola och andra funktioner. Lokalen ligger mittemot Barn och ungdomsmedicinska mottaggning.

Planlösning

Lokal som är uppdelad i flera kontorsrum med ett större konferensrum samt två mindre. Tydliga korridorer med ett stort pentry i mitten som har utgång till altan.

Kommunikationer

Rotebro pendeltågsstation är framför porten till fastigehten.Buss 520,529.533 och 560 stannar också bokstavligen framför tröskeln till fastigheten.

Service

I fastigheten så finns det idag ett gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC, vårdcentral och även öppen förskola. I området finns det café, restaurang och matbutik.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Fastighet har väldigt moderna trapphus i marmor och blankt stål. Byggåret är från början av 90-talet. I markplan finner du ett gym, apotek och Hörselklinik. På andra våningen så ligger Solletnunas största vårdcentral med öppen förskola och andra funktio...