Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Göteborg Centrum

10 - 1580 m2 kontorshotell i Göteborg Centrum att hyra

Träffas, arbeta och samarbeta i vårt professionella kontorshotell i Regus GOTHENBURG, Central

Skapa rätt intryck med ett kontor på vår moderna arbetsplats med vackert hörnläge på Odinsgatan 13. Välkomna enkelt hit kunder för möten eller större evenemang, då järnvägsstationen och flygplatsen bara ligger en kort bilresa bort.

Ta emot besökare i den stora entrén och prata sedan affärer i ett utrymme med rymlig och ljus inredning. Vid lunchtid kan du rensa huvudet med en promenad i stadsparken Trädgårdsföreningen, och efter jobbet kan du underhålla dina gäster i centrala Göteborg, bara 10 minuter bort till fots.

På Regus GOTHENBURG, Central, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutrymme vid katastrofåterställning och dagkontor – med åtkomst när du vill.

Coworking: Våra coworkingutrymmen är utformade med samarbete i åtanke och är helt färdigställda med alla extradetaljer. Boka ett dedikerat skrivbord eller kom på drop in och utforska vårt hotdesking-alternativ. Öppna din verksamhet för nya möjligheter.

Konferensrum: Våra konferensrum erbjuder den perfekta miljön för ditt nästa säljsnack, intervju eller workshop. I rummen ingår den senaste tekniken, ett vänligt supportteam som säkerställer att allt går smidigt och catering om du behöver det.

Virtuella kontor: Våra virtuella kontor finns i alla större småstäder ...