Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Helsingborg

kontor i Helsingborg att hyra

Kontor att hyra i Helsingborg

Nu kan vi tillsammans med Skanska erbjuda kontorslokaler i nyproduktion i fyra olika huskroppar på Väla Gård.
I en av byggnaderna kommer det byggas kontor i befintliga ekonomibyggnader, i de övriga 3 blir det helt nybyggda lokaler.
Ytorna fördelar sig på från 380 kvm till 2 150 kvm.

För att få en god uppfattning om vad det är som ska byggas och hur det kan komma att se ut när det är klart, visar vi gärna Skanskas befintliga kontor på Väla Gård.

Platsen
Med cirka sju minuter från Helsingborgs city, och ett av Sveriges största köpcentrum bara en kort promenad bort, ligger Väla gård. Här jobbar man i en lugn och avslappnad parkmiljö och har samtidigt nära till service, butiker och restauranger. Väla gård ligger som granne till Väla skog med sin lummiga miljö samt fina gång- och ridstigar och man tar sig enkelt dit både norr- och söderifrån.
Väla gård, med anor från 1800-talet är en anrik och vacker byggnad i gråsten. Tillsammans med nybyggda arkitektritade hus som drar tankarna till skånelängor kommer här att skapas en mycket speciell och tilltalande kontorsmiljö.

Projektet
Tillsammans med Tengboms arkitektkontor tar Skanska fram ett förslag som har målet att med god marginal uppfylla era önskemål – ett kontor som även människor utanför Skanskas sfär kommer referera till och associerar med positiva värden.

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners vill Skanska leda utvec...