Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Norrköping

1854 m2 kontor i Norrköping att hyra

Kontorslokal om 1854kvm i centrala Norrköping invid Motala Ström.

Kontorslokal om 1854kvm i centrala Norrköping invid Motala Ström.

I centrala Norrköping invid Motala ström finns kontorslokaler med ytor i toppkvalité i ett av stadens vackraste områden – Industrilandskapet.

Beskrivning

I centrala Norrköping invid Motala ström finns kontorslokaler med ytor i toppkvalité i ett av stadens vackraste områden – Industrilandskapet. Lokalerna erbjuder gedigen takhöjd, effektiva ytor som går att skräddarsy och anpassa till era önskemål och med flertalet fönster som vetter ut mot strömmen. Lokalen omfattar totalt ca 1 854kvm där det finns möjlighet att hyra hela eller delar av lokalen. En representativ fastighet med ett ypperligt läge att etablera er verksamhet i hjärtat av Norrköping med närhet till sevärda byggnader, aktiviteter och rikligt med fik, restauranger och service.

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt närhet till lokalen. Lättillgänglig via buss, spårvagn, bil och cykel.

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gäv...