Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Västerort

315 m2 kontor i Västerort att hyra

Trevligt kontor i hjärtat av Lunda Företagsområde

Trevligt kontor i hjärtat av Lunda Företagsområde

Kontoret som har allt ni behöver!

Beskrivning

Här finns möjligheten att etablera ert företag i Västerorts bästa område och fastighet. Här finns allt som ni behöver, restauranger, konditori, garage, gym och gott om P-platser även för besökare. Laddplatser finns även för elbilar. Gångavstånd till pendeln och busshållplatsen ligger 100 meter från fastigheten. Lokalen anpassar vi efter era behov. Möjlighet finns att hyra lager/förråd i olika storlekar i nära anslutning om så önskas. Varmt Välkomna till Lunda!

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ca 15 minuters gång till Spånga station. Gratis parkering finns precis utanför fastigheten och vid önskemål om garageplats så finns det att hyra i fastighetens parkeringsgarage.

Service

I fastigheten hittar du populära restaurangen Heat och ett nyöppnat gym!

Parkering

Garage går att hyra för 1000 kr/mån. P-plats går att hyra för 600 kr/mån.

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men v...