Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Söderhamn

500 m2 butik, kontor i Söderhamn att hyra

Perfekt butikslokal för proffs

Perfekt butikslokal för proffs

Nu finns chansen att påverka utformning av butik, storlek från ca 500-1.200 kvm fördelat på butik/lager samt kontor.

Beskrivning

I fastigheten finns bl.a Posten, Selga och Jeven etablerade idag, skyltläge mot [xxxxx] med goda parkeringsmöjligheter för kunder. Närmaste granne är SELGA samt Björnänge företagshotell, så hit har kunderna redan hittat.

Kommunikationer

Beläget nära infartsleden från E4. Närhet till Rececentrum med tåg- och bussförbindelser. Med tåg är restiden till Arlanda mindre än två timmar. Busshållplats finns 50 m från fastigheten.

Hitta hit med X trafik

Service

Centralt läge, 1 km till butiker och service i Söderhamn centrum.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Lokalen ligger i Björnänge företagshotell. Här finns anpassningsbara lokaler för kontor, lager och industri. I huset finns ett stort antal faciliteter som kan nyttjas av hyresgästerna gemensamt och efter eget önskemål, som ett heltäckande fastighetsnät med snabb och enkel uppkoppling. Lastning och lossning av gods kan ske under tak. Kortläsare i alla ytterdörrar, TV-övervakning. Bevakningsrondering kvällar, nätter och helger.
Idag inrymmer fastigheten bl a konsult- och logistikföretag, elektroniktillverkning.

Omgivning

I anslutning till E4an Industri- och bostadsområde nära Söderhamns centrum. Söderha...