Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Upplands Väsby

133 m2 kontor i Upplands Väsby att hyra

Modernt kontor i fastighet med bemannad reception

Modernt kontor i fastighet med bemannad reception

Lunchrestaurang i huset, skyltläge mot E4an och stor lasthiss på 3 ton.

Beskrivning

Välplanerad och represenativa kontorslokal i storlekar från 133 kvm och uppåt. Lokalerna kännetecknas av ett naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Planlösningen är flexibel och anpassas i samråd med hyresgäst. Lokalerna har tillgång till en utmärkt lasthiss vilket erbjuder möjlighet till lättare produktion och lagerhantering. Fastigheten erbjuder en mycket välkomnande och exklusiv ljusgård med inbjudande loungeplatser för spontana möten. [xxxxx] har utvecklat fastigheten till en fullservicebyggnad och erbjuder flertalet tjänster till förmån för hyresgästerna. Nedan är några av tjänsterna som erbjuds i fastigheten: - Hotellkedjan Zleep bedriver ett hotell av toppstandard i fastigheten. - Bemannad reception för fastighetens samtliga hyresgäster. - Utmärkt lunchrestaurang som erbjuder frukost och lunch av hög kvalité. - Nyrenoverat gym exklusivt för fastighetens hyresgäster. - Representativa konferensytor som exklusivt erbjuds till fastighetens hyresgäster.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Härifrån har du endast 25 km tills du är innanför tullarna och Arlanda ligger inom 10 minuters bilfärd. Direktbussen 565X från och till Stockholms City går flera turer om dagen med ca 25 minuters restid. Med bussen som stannar ca 50 me...